Huawei pregăteşte crypto-telefonul care va rula aplicaţii Blockchain

2.431 ori
<b>Huawei pregăteşte crypto-telefonul care va rula aplicaţii Blockchain</b>Pe de o parte avem știrile prin intermediul cărora aflăm ce alte găselnițe a găsit SUA de a-i ține departe pe cei de la Huawei de piața lor, iar pe de altă parte avem subiectele prin care descoperim ce viitoare lansări ne pregătește producătorul

Iată un segment care nu a fost abordat încă: crypto-telefonul. Dacă plăcile video cele mai puternice ajung pe mâna crypto-minerilor, ei bine pe viitor vom putea vedea şi telefoane dedicate acestei activităţi. Huawei ia o abordare diferită, orientându-se spre tehnologia din spatele monedelor digitale, Blockchain.

Chinezii ar fi încheiat un contract cu SirinLabs şi ar lucra la un telefon gândit pentru Blockchain. Huawei încearcă să obţină licenţă pentru utilizarea lui Sirin OS, pe un nou telefon axat pe crypto monede. Conform unor surse citate de Bloomberg, handsetul va rula aplicaţii bazate pe Blockchain. Acesta este un registru digital pentru a înregistra tranzacţiile crypto monedelor în mod cronologic.

Un astfel de registru nu este stocat într-o singură locaţie, deci este imposibil de hackuit. A fost creat întâi pentru Bitcoin, dar este adoptat de majoritatea crypto monedelor. Telefonul gândit de Huawei pentru acest scop ar rula şi Android, pe lângă ultra securizatul Sirin OS. Terminalul vine şi cu portofel electronic pentru crypto monede, deci se va pune mare accent pe securitate.

Sirin Labs pregăteşte propriul telefon bazat pe tehnologiile de mai sus, care va sosi în a doua jumătate a anului la suma de 999 dolari. Pe numele său Finney, acest smartphone va avea un portofel crypto cu capacitatea de a stoca monede digitale offline. Va permite şi convertirea monedelor legale în token-uri digitale necesare pentru a rula aplicaţii pe bază de Blockchain.

Sirin Labs numără deja 25.000 de precomenzi pentru device. Finney are o prezentare video mai sus şi vedem că are ecran edge to edge, 6 GB RAM, o cameră de 13 MP în spate şi 13 MP în faţă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×