Huawei Nova 3 primeşte teasere proaspete, ar putea sosi în iulie

1.050 ori
<b>Huawei Nova 3 primeşte teasere proaspete, ar putea sosi în iulie</b>O informație recent aflată este și aceea că Huawei pregătește lansarea primului smartphone de pe piață cu procesor Kirin 710, fiind vorba aparent de Nova 3. Acest terminal este așteptat să debuteze undeva în cursul lunii iulie și astăzi descoperim

Chiar dacă există deja pe piaţă un Huawei Nova 3e, o versiune derivată de Huawei P20 Lite practic, nu avem încă  un Huawei Nova 3 autentic. Acesta s-ar pregăti de lansare în iulie, conform unor noi teasere şi scăpări.

Huawei Nova 3

Două smartphone-uri cu nume de cod PAR-AL00 şi PAR-TL00 au primit recent certificări TENAA şi 3C în China. Aceste handseturi ar urma să fie variante ale lui Huawei Nova 3, care ar urma să vină în iulie. Huawei ar fi contractat deja o formaţie populară la nivel local, TFBoys, pentru a promova telefonul. Vedeţi şi un poster promo în acest articol de altfel.

Dacă Huawei Nova 3e este un Huawei P20 Lite rebranduit, ei bine Huawei Nova 3 ar urma să fie o variantă cu upgrade-uri faţă de P20 Lite. La capitolul design cele două seamănă destul de mult, atât ca integrare a camerei duale, cât şi a texturii lucioase a spatelui. De fapt spatele mă duce mai mult cu gândul la un Honor 8 sau Honor 9 sincer să fiu. Se zvoneşte că telefonul ar avea un procesor midrange complet nou, aşa numitul Kirin 710, creat pentru a fi rival cu Snapdragon 710.

Vom vedea şi un ecran 18:9 la bord, scanner de amprente în spate şi probabil 3 sau 4 GB RAM. Estimez un preţ de aproximativ 350 de dolari pentru acest device.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×