Apple ar putea prezenta pe 27 martie un iPad ieftin cu suport pentru Apple Pencil

Autor:  | Publicat în:  Apple 830 ori
<b>Apple ar putea prezenta pe 27 martie un iPad ieftin cu suport pentru Apple Pencil</b>Așa cum am aflat anterior, cei de la Apple au programat un eveniment pe data de 27 martie, zi în care este de așteptat să vedem noi tablete iPad lansate. Una dintre acestea se pare că va fi tare accesibilă și pe seama unor informații sosite online

Speculaţiile cu privire la evenimentul Apple de pe 27 martie se tot intensifică. Se discută despre o nouă varianta de culoare pentru iPhone, despre o nouă tabletă, poate şi un nou MacBook. Cert e că va fi un eveniment axat pe educaţie, iar Apple Pencil ar putea juca un rol vital.

Surse apropiate de firma din Cupertino insistă că vom vedea un nou iPad cu preţ accesibil, urmaşul modelului de 9.7 inch de anul trecut. Noutatea este că acest model va suporta interacţiunea cu Apple Pencil. Aceasta a fost limitată la iPad Pro până acum şi se pare că terminalul va primi şi o tastatură ca accesoriu. Din 2015 până acum am tot văzut stylusul folosit doar cu iPad Pro pentru a desena, scrie sau edita direct pe ecran.

Analistul Ming Chi Kuo de la KGI Securities pare convins că va exista un iPad nou şi accesibil de 9.7 inch, destinat segmentului educaţional. Aflăm de la aceeaşi sursă că Apple vrea să renunţe la iPad Mini, pentru că cererea sa a fost ştirbită serios de telefoanele cu ecran mare. Producţia în masă a noului iPad începe în trimestrul 2 al acestui an. Nu e clar ce aduce în plus nouă tableta, dar aş paria pe extra RAM, stocare, camere noi şi vreo tehnologie nouă pentru display. Posibil ca preţul să fie în jurul a 259 dolari.

Pe 27 martie Apple ar putea lansa noi softuri educaţionale, eventual un nou MacBook Air şi noi nuanţe de culoare pentru iPhone X. Aflăm mai multe marţi.

⚡ Telefoane cu cele mai mari reduceri azi pe Compari.ro.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×