HTC Exodus, telefonul taiwanezilor bazat pe Blockchain va sosi în această toamnă; Avem detalii oficiale

999 ori
<b>HTC Exodus, telefonul taiwanezilor bazat pe Blockchain va sosi în această toamnă; Avem detalii oficiale</b>Prin intermediul unui comunicat de presă HTC dezvăluie astăzi detalii despre primul smartphone din portofoliu bazat pe BlockChain și anume despre HTC Exodus. Acesta va fi numele dispozitivului pe care taiwanezii îl vor prezenta oficial

HTC a anunţat în multiple rânduri, în cadrul ultimelor sale evenimente oficiale că se pregăteşte să mizeze serios pe tehnologia Blockchain, pe AR şi VR în viitor. Ştiam că există un aşa numit telefon HTC Exodus bazat pe Blockchain, dar nu aveam prea multe detalii, până azi.

HTC a confirmat existenţa "primului telefon Blockchain major", HTC Exodus şi a anunţat că îl va lansa la toamnă (trimestrul 3 mai bine zis). Taiwanezii au anunţat şi un parteneriat cu cei de la Cryptokitties, pentru a distribui tehnologia NFT (non fugitive tokens) pe mobil. În plus, HTC colaborează şi cu Animoca şi Bitmark pentru a accelera construcţia şi distribuirea de bunuri digitale unice de către creatorii Blockchain.

HTC Exodus

Telefonul HTC Exodus va aduce un portofel "cold storage" pentru criptomonede precum Bitcoin sau Ethereum. Cryptokitties este primul joc NFT din lume şi cel mai popular din Blockchain, iar el va fi distribuit prin parteneriatul HTC pe platformele mobile, începând cu HTC U12+. Animoca este distribuitorul Cryptokitties, iar Bitmark este proiectul de proprietate digitală bazat pe crypto.

Aplicaţiile aferente proiectului vor sosi pe alte terminale HTC până să vină Exodus pe piaţă. Conceptele sunt următoarele: aplicaţii descentralizate, protecţia şi stocarea de date personale şi monede cripto şi un nivel ridicat de securitate pe terminalul mobil. HTC numeşte această idee un soi de "Elveţie a protocolurilor", adică neutralitate şi interoperabilitate la maxim. 

Fiecare telefon este un "nod" pentru Ethereum şi Bitcoin, iar fiecare telefon are o identitate unică în sistem. Proiectul nu este singular, pentru că și Huawei pregătește un telefon bazat pe Blockchain. Mai multe detalii despre proiect şi cei implicaţi în el aflaţi de aici.

La proiect a contribuit masiv Phil Chen, cel responsabil cu HTC Vive. Chen ar fi declarat ca Exodus va avea un preț similar cu telefonul Finney, primul handset bazat pe Blockchain care costă 1000 de dolari. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×