Samsung Galaxy S4 varianta Google Play primește acum actualizarea la Android 4.4 KitKat

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.431 ori
<b>Samsung Galaxy S4 varianta Google Play primește acum actualizarea la Android 4.4 KitKat</b>După ce v-am informat că HTC One varianta Google Play a primit actualizarea la Android 4.4 KitKat, "batonul de ciocolată" a început să se îndrepte și spre Galaxy S4, în aceeași versiune Google Play. &nbsp; Informația vine chiar de pe contul de...

După ce v-am informat că HTC One varianta Google Play a primit actualizarea la Android 4.4 KitKat, "batonul de ciocolată" a început să se îndrepte și spre Galaxy S4, în aceeași versiune Google Play.

Informația vine chiar de pe contul de Google+ oficial Android, care a anunțat începutul actualizării. E vorba despre un update OTA care va sosi în următoarele zile și probabil va fi terminat până la final de săptămână. Ce aduce KitKat pe S4 în această versiune Play? Ei bine, printre altele posibilitatea de accesare a lui Google Now din homescreen, bare transparente cu gradient sus și jos în homescreen și o interfață mai luminoasă per total.

Widgeturile au fost acum separate de zona de aplicații și sunt accesate cu o apăsare lungă, apărând sub forma unui meniu mai compact decât până acum, dar cu iconuri mai mari și încadrate cu un frame luminos, în stilul interfatei vechi HTC. Interesant e și faptul că ecranul Home cel mai din stânga e acum dedicat lui Google Now, așa cum e BlinkFeed pe HTC One.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×