Huawei pregătește lansarea unui succesor pentru modelul Y5; noul device vine cu upgrade-uri interesante

Autor:  | Publicat în:  Huawei 694 ori
<b>Huawei pregătește lansarea unui succesor pentru modelul Y5; noul device vine cu upgrade-uri interesante</b>&Icirc;n zona entry-level de buget din portofoliul Huawei, avem la ora actuală și smartphone-ul Y5 - model ce adoptă dotări destul de slabe, dar care vine cu un design plăcut. Potrivit unor informații ajunse pe web, compania chineză lucrează...

În zona entry-level de buget din portofoliul Huawei, avem la ora actuală și smartphone-ul Y5 - model ce adoptă dotări destul de slabe, dar care vine cu un design plăcut. Potrivit unor informații ajunse pe web, compania chineză lucrează în acest moment la dezvoltarea unui succesor ce se va numit Huawei Y5 II.

Pe lângă modificările aduse design-ului, acest nou telefon va sosi cu display HD de 5 inch (1280 x 720 pixeli), cu un procesor quad-core MediaTek MT6735P de 1.3 GHz și cu 1 GB memorie RAM la pachet. Avem 8 GB de stocare în continuare, o cameră foto principală de 8 megapixeli și un senzor frontal de 2 megapixeli.

Telefonul mai beneficiază de o baterie de 2200 mAh și de sistemul de operare Android 5.1 Lollipop ce vine cu interfața EMUI 3.1. Aparent, prețul telefonului va fi în mare parte similar cu cel al primei generații, și anume 165 dolari. Totodată, Huawei s-ar părea că dezvoltă și o versiune succesor pentru modelul Y3.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×