Apple lucrează la un serial despre dezvoltarea de aplicaţii şi economia din spatele lor

Autor:  | Publicat în:  Apple 518 ori
<b>Apple lucrează la un serial despre dezvoltarea de aplicaţii şi economia din spatele lor</b>După ce Amazon, Hulu şi Netflix au creat propriile lor seriale, acum şi Apple e gata să urmeze aceeaşi rută. Apple are deja &icirc;n proiect un documentar despre stilurile de muzică din fiecare zonă, &icirc;mpreună cu revista Vice, iar acum se...

După ce Amazon, Hulu şi Netflix au creat propriile lor seriale, acum şi Apple e gata să urmeze aceeaşi rută. Apple are deja în proiect un documentar despre stilurile de muzică din fiecare zonă, împreună cu revista Vice, iar acum se lucrează şi la un serial TV despre dezvoltarea de aplicaţii.

Seria nu va fi scriptata şi informaţia vine de la New York Times, care îl citează pe Eddy Cue, senior vicepreşedinte Apple. Apple colaborează cu Will.i.am, implicat profund în lumea tech, dar şi cu producători din lumea TV, precum Ben Silverman sau Howard T. Owens. Noul serial se va axa pe dezvoltarea de aplicaţii, dar şi pe economia acestui segment.

El va pune accent pe App Store, pe munca dezvoltatorilor şi întreg procesul prin care se ajunge de la idee la hit în Store. Există unele povesti interesante ale programatorilor, care au venit cu idei revoluţionare, pentru segmente ca gaming, medicina sau fotografie de exemplu. Cue a ţinut să sublinieze că această producţie nu înseamnă că Apple va lansa un serviciu TV dedicat, în stil Amazon sau Netflix, deci nu are rost să revenim asupra acelor zvonuri.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×