Huawei pregătește un nou smartphone cu spate îmbrăcat în piele; Este un rebranding pentru Honor 8X Max

824 ori
<b>Huawei pregătește un nou smartphone cu spate îmbrăcat în piele; Este un rebranding pentru Honor 8X Max</b>Descoperim astăzi faptul că cei de la Huawei mai pregătesc un smartphone cu spate îmbrăcat în piele, asta după ce modelul P20 Pro a beneficiat de acest tratament în cadrul IFA 2018 atunci când era prezentat în haine noi. Acum se pare că vom avea

După ce în cadrul târgului de tehnologie IFA 2018 cei de la Huawei au prezentat noi variante de Huawei P20 Pro cu spate îmbrăcat în piele, iată că acum ni se pregătesc și alte modele ce vor beneficia de un asemenea tratament. Un exemplu este telefonul cu numele de serie ARS-AL00 pe care îl puteți vedea în imaginile de mai jos și care la prima vedere pare a fi un rebranding pentru Huawei Honor 8X Max.

Huawei

Toate dotările sunt identice și avem parte și de un ecran cu decupaj "teardrop" în partea de sus. Acesta este un mega-phablet cu diagonală de 7.12 inch, procesor Snapdragon 636 și 4 GB RAM. Are și o baterie generoasă de 5000 mAh, cameră duală în spate, difuzoare stereo și desigur scanner de amprente.

Motivul care ne face să credem că smartphone-ul certificat astăzi de TENAA va fi un rebranding constă în faptul că logo-ul Honor este înlocuit cu cel Huawei în partea din spate. Sunt șanse mari să fie vorba despre un smartphone Nova și noutatea aici va fi reprezentată de către spatele îmbrăcat în piele, un material apreciat de către Huawei în momentul de față.

Au trecut ani buni de la apariția unui telefon de serie cu o asemenea carcasă, acela fiind LG G4 în 2015. Diversitatea este bine-venită și nu ar fi exclus ca în scurt timp să vedem și alte companii care vor adopta acest material pe viitoare telefoane.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×