Razer Phone 2 se dezvăluie într-o primă randare; Este identic predecesorului la capitolul design

1.002 ori
<b>Razer Phone 2 se dezvăluie într-o primă randare; Este identic predecesorului la capitolul design</b>Primim astăzi și ceea ce pare a fi o primă randare pentru Razer Phone 2, telefon așteptat pe final de an cu procesor Snapdragon 845 la bord și 8 GB RAM. Imaginea a fost obținută de către cei de la Android Headlines și ne prezintă un telefon identic

Un telefon așteptat pe final de an este și Razer Phone 2, terminal al cărui debut în China a fost confirmat acum ceva timp de către vicepreședintele Razer Global. Se menționa atunci faptul că smartphone-ul va sosi cu cel mai nou procesor Qualcomm și deși ne gândeam că va fi vorba despre Snapdragon 855, o listare din benchmark ne-a tăiat rapid nivelul de entuziasm dezvăluind că în realitate va fi tot un SD845.

Razer Phone 2

Acum avem ocazia să vedem ceea ce pare a fi o primă randare a telefonului de gaming, imaginea de mai sus fiind obținută de către cei de la AndroidHeadlines. La prima vedere telefonul este identic lui Razer Phone în materie de look al panoului frontal, mici diferențe fiind vizibile doar la o privire mai atentă.

Razer Phone 2

(Razer Phone - stânga / Razer Phone 2 - dreapta)

Cumva marginile laterale din jurul ecranului devin mai groase și se remarcă și unele diferențe în partea de sus unde avem camera selfie și earpiece-ul. Faptul că design-ul nu se schimbă mai deloc pare a ne confirma că vom avea parte de un ecran identic de 5.7 inch cu rezoluție QHD, aspect 16:9 și rată de refresh de 120Hz, display care cel mai probabil va păstra și tehnologia IPS LCD.

Se păstrează și difuzoarele stereo frontale, corpul unibody metalic și cu siguranță și bateria de 4000 mAh. Noutatea va fi reprezentată doar de procesorul Snapdragon 845 și poate de un upgrade la nivel de camere foto. Așteptăm mai multe detalii în perioada următoare și data de 10 octombrie indicată în această randare ar putea fi asociată evenimentului de lansare.

Apropo, Razer Phone încă se mai găsește la un preț bun pe plan local, de 2.599 lei în oferta PC Garage!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×