Huawei Honor Play AI este un nou smartphone cu AI, care soseşte pe 6 iunie; Ar putea fi un telefon de gaming

1.117 ori
<b>Huawei Honor Play AI este un nou smartphone cu AI, care soseşte pe 6 iunie; Ar putea fi un telefon de gaming</b>Lansările de terminale Huawei nu se opresc și luna iunie se anunță a fi deja una plină cu terminale precum Honor 9i pe lista de lansări, sau mai nou Honor Play AI. Detalii despre acest din urmă dispozitiv sosesc astăzi când descoperim faptul că

Huawei pregăteşte încă o lansare de telefon, de această dată un midranger Honor care pariază pe AI. Se axează atât de mult pe AI, încât o serie de teasere cu acest subiect a apărut în ultima vreme, promiţând "Breaking Technology", adică realizări tehnologice deosebite. Să vedem ce ştim despre acest Huawei Honor Play AI.

Honor Play AI

Evenimentul de lansare are loc la Universitatea din Beijing pe 6 iunie. Teaserul acestui eveniment indică faptul că Huawei Honor Play AI este numele oficial al produsului. La debut o să aflăm mai multe şi despre această tehnologie revoluţionară de la bord. Seria Honor Play activează deja pe piaţa din China şi probabil va rămâne acolo. Sursele afirmă că AI-ul se va manifesta pe acest smartphone atât la nivel de cameră, cât şi de "gaming 4D".

Acesta ar putea fi un flagship pentru gama "Honor Play", care de obicei include modele entry level sau midrange. Tocmai mi-am dat seama că Huawei nu are un telefon de gaming, spre deosebire de Xiaomi, ZTE sau RAZER, deci ar putea fi un device de acest gen. Mă aştept la un procesor Kirin 970, 6 GB RAM, un ecran de mari dimensiuni şi un sistem de răcire adecvat solicitărilor gamerilor.

Ultimul telefon Huawei Honor Play lansat a fost Honor Play 7, care a debutat în ultima lună, cu 2 GB RAM şi CPU MediaTek.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×