Huawei pregătește lansarea unui nou telefon cu ecran 18:9; Acesta apare în randări oficiale

3.334 ori
<b>Huawei pregătește lansarea unui nou telefon cu ecran 18:9; Acesta apare în randări oficiale</b>Potrivit celebrului leaker Evan Blass, chinezii de la Huawei plănuiesc să relanseze smartphone-ul Honor 8 Pro sub o altă denumire în cadrul MWC 2018. Acest terminal va sosi aparent cu un ecran de tip 18:9, asta în vreme ce varianta standard

Cum lansarea flagship-urilor Huawei P20 este programată pentru data de 27 martie, ar fi de așteptat ca măcar un alt dispozitiv mobil să își facă apariția în cadrul târgului de tehnologie MWC2018 din Barcelona care își deschide porțile chiar săptămâna viitoare. Un posibil model ce ar putea sosi la fața locului este această variantă upgrade a lui pentru care nimeni altul decât @evleaks are randări oficial.

Huawei

Observăm că spre deosebire de Honor 8 Pro, noul terminal adoptă un ecran 18:9 destul de generos (probabil 6 inch). Carcasa rămâne una metalică și ne așteptăm aici la un pachet hardware high-end. Deși varianta standard sosea cu procesor Kirin 960, există șanse cât de cât reale să vedem implementat pe noua versiune chiar un chipset Kirin 970.

Huawei

O cameră duală se va afla în spate și cel mai probabil vom avea 4 sau 6 GB RAM și 64 GB de stocare flash. Așteptați-vă și la o baterie de 4000 mAh, la jack audio și după cum se vede în imagini la un scanner de amprente plasat în spate. Telefonul apare în aceste imagini pe gri și auriu, dar cu siguranță vor exista și alte nuanțe la debut.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×