Huawei Y7 Prime 2018 este un nou smartphone de buget cu ecran Full View, cameră duală

1.523 ori
<b>Huawei Y7 Prime 2018 este un nou smartphone de buget cu ecran Full View, cameră duală</b>Compania chineză continuă cu lansarea de noi dispozitive mobile, chiar astăzi sosind pe piață modelul Huawei Y7 Prime (2018) - telefon din zona de buget ce se livrează cu ecran Full View și cameră duală în spate. Pe lista sa de dotări mai regăsim

Pe lângă telefoanele P20 prezentate în această săptămână, Huawei a anuntat şi un smartphone nou de buget. E vorba despre Huawei Y7 Prime 2018, care se remarcă prin ecranul 18:9 şi camera duală din spate. Aflaţi ce dotări are mai jos.

Huawei Y7 Prime 2018

A se remarca faptul că Huawei Y7 Prime 2018 are un design foarte similar cu al lui Huawei Honor 7C, iar dotările nu sunt nici ele departe. E drept că modelul Honor a debutat doar în China, în vreme ce Y7 Prime 2018 ar trebui să ajungă pe tot globul. Avem de-a face aici cu un telefon cu ecran generos, de 6 inch, un display Full View cu rezoluţie HD+.

Huawei Y7 Prime 2018

Spre deosebire de majoritatea telefoanelor Huawei, care au procesor Kirin, acesta optează pentru un Qualcomm Snapdragon 430 (alegere bizară, predecesorul avea Snapdragon 435), care operează împreună cu 3 GB RAM, 32 GB stocare şi Android 8.0 Oreo. Avem şi o cameră de 13 MP + 2 MP în spate, o cameră frontală de 8 MP şi scanner de amprente în spate, plus recunoaştere facială.

Handsetul este unul destinat tinerilor şi celor cu buget de achiziţii smartphone mai modest. Ştie să facă şi captură Bokeh, are slot microSD şi vine cu EMUI 8.0 aplicat peste Oreo. Bateria are o capacitate de 3000 mAh, iar telefonul va sosi în aprilie pe negru, albastru şi auriu. Acest gen de telefon costa în general sub 200 de dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×