Huawei MediaPad M5 WaterPlay este o nouă tabletă cu ecran de 8 inch, eSIM şi două camere în spate; Primeşte certificarea FCC

1.252 ori
<b>Huawei MediaPad M5 WaterPlay este o nouă tabletă cu ecran de 8 inch, eSIM şi două camere în spate; Primeşte certificarea FCC</b>Chinezii de la Huawei mai pregătesc și tablete pe lângă numeroasele smartphone-uri, astfel că un viitor produs aflat pe lista de lansare este modelul numit Huawei MediaPad M5 WaterPlay. Avem aici de-a face cu o tabletă de 8 inch ce se livrează

Chiar dacă Huawei a lansat deja tableta MediaPad M5 la MWC 2018 şi noi am realizat şi un hands on al său, se pare că ar pregăti şi variante derivate ale terminalului. Printre acestea se numără şi aşa numita Huawei MediaPad M5 WaterPlay, care vine cu un ecran de 8 inch, eSIM şi două camere în spate.

Huawei MediaPad M5 WP

Produsul a fost recent certificat de către FCC, de aceea ştim aşa multe despre el. Reţineţi că numele de WaterPlay e doar o speculaţie, numele de cod oficial fiind Huawei MediaPad M5 wp. De vreme ce se speculează legat de acel nume, e foarte posibil ca terminalul să fie rezistent la apă şi să fie ideal de luat la piscină. Huawei are si alte produse încadrate în gama Honor WaterPlay, precum o tabletă ce rezista la apă, are ecran de 10.1 inch şi baterie de 6660 mAh.

Revenind totuşi la modelul de faţă, acesta ar include o combinaţie de cameră de 13 MP + 2 MP în spate, aparent chiar şi cu suport Bokeh. În față avem o cameră de 8 MP, iar la bord mai găsim şi difuzoare cu acustică Harman/Kardon şi un scanner de amprente integrat în butonul Home. Ecranul de 8 inch are rezoluţie Full HD, iar printre dotări se află şi 3 GB RAM, 32 GB stocare şi o baterie de 4980 mAh.

Nu cunoaştem încă procesorul, dar e probabil un Kirin. Huawei MediaPad M5 WaterPlay măsoară 8 mm în grosime şi cântăreşte 310 grame. Ar urma să vină în luna august, pe argintiu-gri sau auriu "champagne". Foarte posibil să facă parte din gama Honor pe unele pieţe şi din cea Dtab în Japonia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×