Huawei va merge pe ruta unui design îndrăzneț în cazul phablet-ului Mate 30 Pro; Se așteaptă inovații pentru ecran

2.073 ori
<b>Huawei va merge pe ruta unui design îndrăzneț în cazul phablet-ului Mate 30 Pro; Se așteaptă inovații pentru ecran</b>Prin intermediul unor postări din partea zvonacului @UniverseIce avem ocazia să aflăm astăzi câteva detalii interesante despre Huawei și viitorul phablet Mate 30 Pro, ce ar trebui să se lanseze undeva prin toamnă

Prin intermediul unor postări din partea zvonacului @UniverseIce avem ocazia să aflăm astăzi câteva detalii interesante despre Huawei și viitorul phablet Mate 30 Pro, ce ar trebui să se lanseze undeva prin toamnă. Alături de fotografia de mai jos leaker-ul de față a vorbit despre cum Samsung a tot renunțat la tehnologii deosebite în ultimul an, unele ajungând pe mâinile competitorilor săi de pe piață.

Huawei Mate 30 Pro

Un exemplu dat este ecranul 90Hz adoptat de către OnePlus 7 Pro, tehnologie luată în calcul pentru telefoanele Samsung dar la care s-a renunțat în urmă cu doar câțiva ani. Tot Samsung a dezvoltat un nou tip de display cu margini laterale foarte curbate (fotografie sus), un așa numit program Full-Screen v2.0 la care sud-coreenii au renunțat și pe care rivalii săi îl vor adopta cel mai probabil.

Fix un asemenea panou se așteaptă să vadă leaker-ul pe Huawei Mate 30 Pro, declarând că până și avantajul avut de Samsung în acest segment va fi iată adoptat de către competitori. Mai sus puteți vedea și o randare a phablet-ului Huawei în viziunea lui @UniverseIce, telefon al cărui ecran este foarte curbat în părțile laterale și care dispune de muchii foarte înguste-sus jos.

Există și posibilitatea de a vedea un decupaj picătură în zona superioară după cum indică imaginea de mai sus. Huawei Mate 30 Pro se anunță un smartphone tare interesant și avem asociat lui un așa-numit "design îndrăzneț" care probabil are de-a face cu noul tip de display Full-Screen v2.0. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×