Huse originale destinate lui Huawei Mate 20 Pro ajung la vânzare pe plan local prin Mobiledirect.ro

2.983 ori
<b>Huse originale destinate lui Huawei Mate 20 Pro ajung la vânzare pe plan local prin Mobiledirect.ro</b>Dacă vreți să vă echipați cu huse înainte de lansarea oficială a lui Huawei Mate 20 Pro, ei bine aveți ocazia să faceți asta mulțumită celor de la Mobiledirect.ro care vinde două modele de huse originale pentru dispozitivul ce se lansează

După cum știți deja pe data de 16 octombrie este programat evenimentul Huawei în cadrul căruia va debuta și smartphone-ul Mate 20 Pro, terminal care potrivit leak-urilor din ultima vreme va oferi zoom optic 5x pentru camera triplă din spate. Am aflat multe despre acest dispozitiv pe seama scăpărilor și astăzi descoperim că huse originale sunt deja la vânzare și pe plan local prin intermediul Mobiledirect.ro.

Mate 20 Pro

Acest retailer listează pe site două modele de huse, prima de aici fiind o husă de tip wallet realizată din piele ecologică ce oferă buzunare pentru păstrarea cardurilor, dar și un stand pentru a plasa telefonul pe orizontal și urmări conținut video. Aceasta costă 89 lei, iar modelul cu numărul 2 din listă este o husă de tip flip cover realizată tot din piele ecologică ce adoptă o fereastră pentru verificarea notificărilor fără a debloca telefonul.

Husa Huawei Mate 20 Pro

Și aceasta costă tot 89 lei și vine cu garanție pentru o perioadă de 1 an. Transportul este gratuit pentru comenzi cu valoare de peste 49 lei și dacă tot aveți în plan să vă achiziționați telefonul cel nou Huawei, nu strică să vă echipați și cu huse din timp. Oferta MobileDirect.ro este una variată și vă recomandăm să verificați site-ul mai mereu pentru că apar campanii de reduceri foarte atractive!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×