Reduceri și Campanii Online #118: Azi eMAG, Altex, QuickMobile, Fashion Days [...]

925 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #118: Azi eMAG, Altex, QuickMobile, Fashion Days [...]</b>Dacă aveți planuri de ceva shopping în acest weekend atunci ați nimerit fix unde trebuie pentru că astăzi avem pentru voi o nouă postare din cadrul seriei Reduceri și Campanii Online. Ajungem la ediția cu numărul 118 în cadrul căreia vă prezentăm

Cei care au în plan o rundă de shopping online în acest weekend au nimerit fix unde trebuie pentru că astăzi avem pentru ei o nouă ediție din seria Reduceri și Campanii Online. Așa cum v-am obișnuit și în cazul de față veți găsi mai jos o listă detaliată a celor mai proaspete campanii pe care retailerii le organizează în mediul online. Bonus, avem pentru voi și un produs erou al zilei!

Produsul erou al zilei:

În această perioadă găsiți în oferta QuickMobile.ro și smartphone-ul Huawei P20 Lite la un preț special. Costă numai 1.299 lei în cadrul campaniei de reduceri flash, dar odată cu aplicarea codului promoțional QUICK202 în secțiunea de comandă aveți șansa de a achiziționa acest produs pentru 1.260 lei în schimb. Ca dotări smartphone-ul se prezintă tare bine cu ecran FHD, cameră duală în spate și 4 GB RAM!

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×