Huse și accesorii oficiale destinate lui Samsung Galaxy Note 9 ajung la vânzare, inclusiv pe plan local

1.190 ori
<b>Huse și accesorii oficiale destinate lui Samsung Galaxy Note 9 ajung la vânzare, inclusiv pe plan local</b>Cu fix o săptămână rămasă până la debutul lui Samsung Galaxy Note 9, pe web încep a-și face apariția la vânzare și accesoriile oficiale destinate noului smartphone. Asemenea produse se regăsesc și pe plan local cu prețuri de până în 200 lei

Ne-a mai rămas doar o săptămână până la debutul oficial al smartphone-ului Samsung Galaxy Note 9, debut din New York la care apropo vom avea și noi un trimis special și anume pe Gabriel Bobon. Până la marea lansare mai e timp de leak-uri, astfel că astăzi descoperim faptul că vânzările de accesorii oficiale Samsung au început deja în multe părți din jurul lumii, inclusiv la noi în România.

Husa Note 9

Unul dintre retailerii ce comercializează asemenea huse este și QuickMobile ce listează diferite modele, de la o carcasă ce acoperă doar spatele telefonului și care adoptă o textură mată și până la o husă de tip agendă Samsung Clear View disponibilă pe negru și albastru care permite vizualizarea conținutului Always On de pe ecran și totodată protejarea panoului frontal de eventuale zgârieturi.

De asemenea în oferta acestui retailer veți găsi și accesoriul S-Pen la un preț de 109 lei, produs care va aduce noutăți interesante dacă ne luăm după speculațiile sosite în ultima vreme. Acesta este costul pe care îl veți avea de suportat dacă cumva veți pierde stylus-ul ce vine la pachet cu telefonul ce se lansează pe data de 9 august în New York.

Beneficiați și de extra reducere 3% dacă folosiți codul promo QUICK202 în secțiunea de comandă de pe QuickMobile.ro. Așteptați-vă ca startul precomenzilor să fie dat săptămâna viitoare, poate chiar înainte de debut!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×