i-mate prezinta noul Ultimate 6150

Autor:  | Publicat în:  i-mate 1.780 ori
<b>i-mate prezinta noul Ultimate 6150</b>Specialistul mondial in terminale care folosesc Windows si aplicatii software de la Microsoft, i-mate, a lansat zilele trecute unul dintre cele mai asteptate telefoane mobile din seria Ultimate, 6150, impreuna cu modelul 8150. Mobilele Ultimate se bazeaza...

Specialistul mondial in terminale care folosesc Windows si aplicatii software de la Microsoft, i-mate, a lansat zilele trecute unul dintre cele mai asteptate telefoane mobile din seria Ultimate, 6150, impreuna cu modelul 8150.

Mobilele Ultimate se bazeaza pe tehnologia 3G si sunt prezentate sub forme diferite adaptate dupa gustul cumparatorului. Intreaga serie functioneaza cu Windows Mobile 6 instalat, ultima varianta a sistemului de operare Windows Mobile. Ultimate 6150 soseste sub forma unui PDA cu un display touchscreen VGA. Terminalul e dotat cu un procesor de 520 MHz si suporta conexiuni HSDPA care permit utilizatorului sa-si acceseze rapid si confortabil casuta de mesagerie oriunde si oricand.

De asemenea noul model produs de i-mate foloseste sistemul XT9 pentru a usura procesul de input al textului cu ajutorul keypadului incorporat. Pe lista de feature-uri ale lui Ultimate 6150 regasim si functia XGA video out, care va permite utilizatorilor terminalului sa prezinta aplicatii Microsoft Office sau clipuri video prin intermediul unui alt display. Clientii din lumea afacerilor vor gasi acest feature extrem de util, scapandu-i de povara de a folosi mereu un laptop in timpul sedintelor.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×