PeScurt.ro, revista presei acum si pe mobilul tau!

1.482 ori
<b>PeScurt.ro, revista presei acum si pe mobilul tau!</b>In cazul in care doriti sa fiti permanent la curent cu cele mai noi stiri, updatate la minut, va trebui sa incercati site-ul pescurt.ro, una dintre cele mai bune surse de stiri online. PeScurt.ro poate fi vizualizat la o calitate excelenta, evident si de...

In cazul in care doriti sa fiti permanent la curent cu cele mai noi stiri, updatate la minut, va trebui sa incercati site-ul pescurt.ro, una dintre cele mai bune surse de stiri online.

PeScurt.ro poate fi vizualizat la o calitate excelenta, evident si de pe telefonul mobil, cu ajutorul celui mai popular browser din lume Opera Mini, ale carui calitati vi le mentionam intr-un anterior. Stirile va vor fi prezentate pe scurt, intr-un ambalaj concis, corect si adus la zi. Veti putea folosi si un motor de cautare, dar si diversele sectiuni ale site-ului pentru a obtine informatiile dorite in cel mai scurt timp. In cazul in care sunteti familiar cu RSS (Really Simple Syndication), PeScurt.ro oferta suport si pentru un astfel de serviciu, facand posibila raspandirea informatiilor de ultima ora printr-o metoda populara, in special in randul bloggerilor.

Articolele incluse in cadrul site-ului sunt preluate de la ziare si reviste de top, din Romania, iar blogurile, de asemenea, sunt surse extrem de citate, punandu-se accentul pe jurnalismul online, fenomen in plina crestere la nivel autohton. Puteti comenta fiecare articol, daca doriti, iar un simplu click pe linkul sursei respectivului material, va vat transporta la articolul original. Pentru mai multe informatii si pentru cele mai noi stiri accesati  http://pescurt.ro.

Scurt demo filmat cu un webcam:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×