Iată când primesc smartphone-urile Nokia actualizarea la Android 9.0 Pie!

1.747 ori
<b>Iată când primesc smartphone-urile Nokia actualizarea la Android 9.0 Pie!</b>În cadrul evenimentului desfășurat ieri seară, HMD Global a anunțat și perioada în care următoarele smartphone-uri Nokia de pe listă se vor bucura de actualizarea la Android 9.0 Pie. Astfel, avem parte de update-uri pe 4 dintre handset-urile

Ieri seară în cadrul evenimentului de lansare al smartphone-ului Nokia 7.1, cei de la HMD Global au dezvăluit și informații referitoare la procesul de actualizare Android 9.0 Pie pentru telefoanele din portofoliu. S-a promis faptul că majoritatea dispozitivelor se vor bucura de acest release și că în perioada următoare vom primi noul Android pe un număr de 4 telefoane după cum se poate vedea în fotografia de mai jos.

Nokia

Acestea sunt Nokia 6.1 și Nokia 6.1 Plus care vor primi Android Pie încă din această lună, respectiv Nokia 8 și Nokia 8 Sirocco care se vor bucura de tratamentul Pie începând din luna noiembrie. HMD Global ne-a demonstrat pe parcursul acestui an că pune un mare accent pe suportul software oferit clienților, actualizările sosind foarte rapid de la anunțarea lor oficial.

Marele avantaj al terminalelor actuale Nokia este reprezentat de către platforma Android One regăsită pe multe modele, aceasta oferind o interfață stock și o experiență de Android pur. Din câte am aflat anterior, șansele de a vedea un flagship veritabil Nokia în acest an sunt aproape zero, asta pentru că HMD Global a amânat lansarea lui Nokia 9 Pureview (telefon cu 5 camere foto în spate) pentru 2019!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×