Nokia 7.1 primeşte actualizarea la Android Pie; Iată ce e nou

1.158 ori
<b>Nokia 7.1 primeşte actualizarea la Android Pie; Iată ce e nou</b>Finlandezii de la HMD Global se țin de cuvânt și aduc Android Pie rapid pe terminalele din portofoliul, cel mai recent dispozitiv care se bucură de plăcintă fiind nimeni altul decât Nokia 7.1. Aflăm din rândurile de mai jos care sunt noutățile

Nokia 7.1 sosea luna trecută, cu un breton discret şi dotări la nivel de ZenFone 5. Venea cu Android 8.1 şi iată că zi aflăm că a început să fie actualizat la Android 9.0 Pie. Avem detalii mai jos.

HMD Global a bătut palma cu Google de la început, pentru a oferi actualizări Android rapid şi eficient. Aşa a apărut o întreagă serie de telefoane Android One, cu software stock, curat, aerisit şi rapid actualizat. Nokia 7.1 şi actualizarea sa la Android Pie au fost confirmate de către Juho Sarvikas, oficial al companiei HMD. Actualizarea vine în etape la nivel global, deci mai aveţi de aşteptat.

Pe anumite pieţe procesul de aprobare durează ceva mai mult, conform oficialului. Android Pie vine cu Adaptive Battery, care "învaţă" modul în care folosii telefonul, aşa încât anumite aplicaţii să nu consume prea multă baterie. Avem şi Adaptive Brightness, care îşi dă seama cum să se seteze luminozitaea după felul în care o setaţi voi în anumite momente ale zilei.

Mai primeşte şi Digital Wellbeing, pentru a vedea cât timp staţi pe YouTube şi Facebook. HMD a mai adus Android Pie pe Nokia 6.1 Plus Nokia 6.1, Nokia 7 Plus, plus modelele Nokia 8, deci se mişcă bine. Să vină şi flagshipul Penta Lens acum!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×