HTC anunţă telefoanele care vor primi actualizarea la Android 9.0 Pie în perioada următoare

1.932 ori
<b>HTC anunţă telefoanele care vor primi actualizarea la Android 9.0 Pie în perioada următoare</b>Fiindcă în această săptămână a fost oficial anunţat şi lansat Android Pie/ Android 9.0 https://www.mobilissimo.ro/stiri-diverse/android-9-pie-oficial , e cazul că marii producători de telefoane să ne anunţe când şi ce telefoane vor primi acest release sof

Fiindcă în această săptămână a fost oficial anunţat şi lansatAndroid Pie/ Android 9.0, e cazul că marii producători de telefoane să ne anunţe când şi ce telefoane vor primi acest release software în perioada următoare. Prima care face o mişcare este compania HTC, care ne dezvăluie o listă cu modelele gata de actualizare.

Lista e destul de mică şi include flagship-uri şi telefoane bine dotate. Cum o bună parte din inginerii şi angajaţii HTC (segmentul Pixel) a fost preluată de Google în ultimul an, e clar că relaţia dintre cele două companii e specială.

Iată cele 4 modele gata să primească o porţie de plăcintă:

  • HTC U12+
  • HTC U11+
  • HTC U11
  • HTC U11 Life (Android One)

Îmi e clar că dacă HTC U11 Life duce Android 9.0 Pie, atunci şi HTC 10 ar trebui să îl ruleze fără probleme sau HTC U Ultra. HTC s-a mişcat rapid în acest an, actualizându-l imediat pe HTC U12+ cu cele mai noi security patch-uri şi cu bug fix-uri care îi mai reparau din cameră şi butoanele touch buggy. Rămâne de văzut dacă se va mişca la fel de rapid şi cu noul Android. Judecând după anii trecuţi ar trebui să nu ne prindă 2019 totuşi fără Pie pe HTC U12+ măcar.

Android 9.0 Pie suportă pairing cu până la 5 terminale via Bluetooth, are un buton de rotire a imaginii pe bară navigaţională, care apare când ai nevoie de el, vine cu gesturi noi swipe pentru navigare în meniuri şi afişează o listă cu aplicaţiile care v-au trimis notificări recent. Zona Accessibility a fost îmbunătăţită şi avem şi un mod Lockdown, care blochează scannerul de amprente şi autentificarea facială.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×