Iată câștigătorul tabletei Allview Viva H7, În urma extragerii de la concursul Mobilissimo.ro (Video)

Autor:  | Publicat în:  Allview 860 ori
<b>Iată câștigătorul tabletei Allview Viva H7, În urma extragerii de la concursul Mobilissimo.ro (Video)</b>Sunt sigur că ați stat cu sufletul la gură în ultimele zile, pentru a afla care este marele câștigător al tabletei Allview Viva H7, pusă la bătaie în cadrul unui concurs Mobilissimo.ro. Terminalul a primit o recenzie detaliată aici, de la...

Sunt sigur că ați stat cu sufletul la gură în ultimele zile, pentru a afla care este marele câștigător al tabletei Allview Viva H7, pusă la bătaie în cadrul unui concurs Mobilissimo.ro. Terminalul a primit o recenzie detaliată aici, de la colegul Claudiu Sima, iar câștigătorul acestui produs este Stănescu Robert-Florin.

El este din Buzău, Râmnicu Sărat și îl felicităm pentru acest câștig. Tableta este o unitate de 7 inch cu rezoluție HD, funcție de apelare vocală și GPS. Produsul costă 549 lei și a primit nota 8.8 din 10 la recenzia noastră. A fost apreciat designul sau, pentru care a primit nota 9 și care implică un capac spate din aluminiu. Allview Viva H7 dispune și de conectivitate 3G, un display IPS LCD de 7 inch, cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli, 1 GB RAM și 8 GB spațiu de stocare.

Stănescu Robert-Florin

Bateria sa de 3700 mAh ne-a oferit 6 ore și 51 de minute de playback video HD cu luminozitate la 50% și WiFi dezactivat, deci stă bine la acest capitol. Rezultatele din benchmarkuri sunt mai bune decât cele ale rivalului Evolio Quattro 3G și acest model rulează fără probleme jocul Riptide GP2. Felicitări pentru câștigător și nu uitați că mai aveți o tabletă de câștigat: Allview Viva H7S!
​

Allview Viva H7 prețuri actualizate:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×