Samsung pregătește un nou pix care are și rol de stylus: Cross Ballpoint C Pen

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.122 ori
<b>Samsung pregătește un nou pix care are și rol de stylus: Cross Ballpoint C Pen</b>Deși mâine începe IFA 2014, încă de azi vedem un produs interesant Samsung, pe numele său EJ-PG900C. El nu este un smartphone sau o tabletă, ci un accesoriu de scris. E vorba despre un pix care funcționează și că stylus. &nbsp; Numele complet...

Deși mâine începe IFA 2014, încă de azi vedem un produs interesant Samsung, pe numele său EJ-PG900C. El nu este un smartphone sau o tabletă, ci un accesoriu de scris. E vorba despre un pix care funcționează și că stylus.

Numele complet al acestui accesoriu este EJ-PG900C Cross Ballpoint C Pen, iar el a fost prezentat în această săptămână. îl puteți folosi ca un pix convențional, dar și că stylus pentru tablete sau telefoane. El a fost creat în colaborare cu Cross, o firmă cunoscută pentru instrumentele sale de scris. Deși scrisul de mână probabil că mai are câteva zeci de ani până să devină o amintire din trecut, încă se mai lansează pixuri sau stilouri moderne.

EJ-PG900C Cross Ballpoint C Pen

Ele au ajuns exact ca și ceasurile: în loc să fie obiecte de larg consum, ele au ajuns produse de lux și de obicei sunt vândute ca atare, cu tot soiul de cutii fistichii și produse de branduri high end. Fiind o persoană care a testat multe terminale în vreme ce avea un pix în mână pentru a le nota particularitățile vă spun de pe acum că veți murdări cu cerneală carcasa albă a terminalelor, deci grijă mare!

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×