Iată cât de greu de reparat e un HTC One M9, pentru a-i înlocui ecranul (Video)

1.208 ori
<b>Iată cât de greu de reparat e un HTC One M9, pentru a-i înlocui ecranul (Video)</b>După ce am văzut dezasamblarea lui Samsung Galaxy S6 &icirc;n faţa camerei, e momentul ca HTC One M9 să ne dezvăluie componentele aflate la interiorul său. &Icirc;n acest caz este &icirc;nlocuit ecranul unui handset şi avem şi un clip care...

După ce am văzut dezasamblarea lui Samsung Galaxy S6 în faţa camerei, e momentul ca HTC One M9 să ne dezvăluie componentele aflate la interiorul său. În acest caz este înlocuit ecranul unui handset şi avem şi un clip care detaliază procesul.

HTC are o politică specială de reparare a terminalului, dacă în primele 12 luni de la achiziţie îi spargeţi ecranul, scăpaţi handsetul în toaleta sau îl ciobiţi spre exemplu. Totuşi, dacă spargeţi din nou ecranul în acel interval, va trebui să vă descurcaţi singuri, aşa cum este prezentat în clipul de mai jos. Acest clip de 35 de minute prezintă modul în care putem accesa componentele lui HTC One M9, cu menţiunea că spatele nu e foarte greu de detaşat.

Problemele apar atunci când vrem să accesăm display-ul. În primul rând avem multe şuruburi de  înlăturat şi tot felul de plăcute care fixeaza componentele handsetului. E interesant că acel capac din spate e un pic mai subţire decât ne aşteptam, iar multe din componente sunt înghesuite în zona centrală a terminalului, mai degrabă decât pe laturi.

Ecranul se înlătură doar după ce îi veţi desprinde conectorul asociat, apoi va fi nevoie să fie încălzit panoul de display pentru a slăbi adezivul său. Ca de obicei o pană de chitară şi un foehn sunt unelte cruciale aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×