Sistemul 3D Touch cu tile-uri "Flyout" de pe Windows Phone detaliat într-un nou document

642 ori
<b>Sistemul 3D Touch cu tile-uri "Flyout" de pe Windows Phone detaliat într-un nou document</b>Atunci c&acirc;nd apăreau detalii despre versiunea anulată a lui Lumia McLaren cu luni &icirc;n urmă, au existat şi informaţii că fusese testat pe terminal un sistem 3D Touch cu tile-uri tridimensionale. Microsoft ar fi renunţat la idee apoi şi nu...

Atunci când apăreau detalii despre versiunea anulată a lui Lumia McLaren cu luni în urmă, au existat şi informaţii că fusese testat pe terminal un sistem 3D Touch cu tile-uri tridimensionale. Microsoft ar fi renunţat la idee apoi şi nu era clar dacă ea va reveni la timp pentru Windows 10 sau unu. Un nou document ne clarifica azi ce înseamnă navigarea "Flyout Tile".

Ideea de "Flyout Tiles" înseamnă să treceţi degetul deasupra unui live Tile, care apoi va "exploda" sub formă de tile-uri mai mici. Conceptul de bază provenea din interfaţa vechiului Zune, acolo unde imaginile asociate artiştilor relaţionaţi cu melodia ascultată erau afişate la fel. Imaginile integrate în acest articol sunt demonstrative cu privire la acest mecanism de interacţiune.

Se pare că dezvoltatorii au avut la un moment dat acces la acest sistem, permiţându-le să programeze ca tile-urile mai mici să afişeze text sau imagini. Astfel, spre exemplu un tile Facebook putea afişa cele mai noi fotografii postate în timeline, prin acea "explozie". Toate aceste funcţii şi API-uri 3D se aflau în SDK-ul Windows Phone 8.1, dar puţini dezvoltatori ştiau asta.

În acelaşi timp se zvoneşte că pe viitor şi camera frontală ar fi implicată în interacţiunea 3D, cu rolul de poziţionarea a mâinilor şi fetei utilizatorului.  Încă nu e clar dacă Windows 10 for Phones va păstra nouă funcţie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×