Samsung Galaxy S6 este disecat în faţa camerei, pare destul de greu de dezasamblat (Video)

1.439 ori
<b>Samsung Galaxy S6 este disecat în faţa camerei, pare destul de greu de dezasamblat (Video)</b>De fiecare dată c&acirc;nd debutează un flagship nou el trece prin inevitabilele teste ce implică trasul cu mitraliera &icirc;n el, trecutul prin mixer sau dezasamblarea &icirc;n faţa camerei. Dacă Galaxy S6 nu a păţit primele 2 fatalităţi, ei...

De fiecare dată când debutează un flagship nou el trece prin inevitabilele teste ce implică trasul cu mitraliera în el, trecutul prin mixer sau dezasamblarea în faţa camerei. Dacă Galaxy S6 nu a păţit primele 2 fatalităţi, ei bine "disecţia" sa poate fi văzută mai jos.

Se pare că acest model ar fi destul de greu de dezasamblat, conform celor care au realizat acest clip. Spre deosebire de predecesorii din seria Galaxy S, acest model nu are o baterie înlăturabila de către utilizator. După cum se vede în clip pentru a avea acces la interiorul acestui handset este folosită o pană de chitară, o ventuză specială şi din câte am văzut şi un fel de foehn.

Se remarcă faptul că la interior Galaxy S6 aduce cu Galaxy S5 şi S4, doar că totul e mai compact şi şuruburile nu par a fi vizibile. Telefonul pare incredibil de subţire fără panoul din spate, ceea ce înseamnă că acela e destul de gros. Foehnul e folosit şi pentru a înlătura panoul de sticlă al ecranului, ajungându-se apoi doar la o ramă metalică cu componentele ataşate.

E fascinant că doar acea zonă atât de subţire face Galaxy S6 să "ticăie". Grosul componentelor se afla în zona superioară, în jurul camerei din câte vedem. Cum vi se pare ingineria din spatele acestui flagship?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×