Iată cât de mare e de fapt bateria lui iPhone 11 Pro Max

2.366 ori
<b>Iată cât de mare e de fapt bateria lui iPhone 11 Pro Max</b>Apple a promis la evenimentul său de lansare de acum o săptămână ca noile modele iPhone oferă cu 4-5 ore de autonomie mai mult decât predecesorii, ceea ce este enorm. Au apărut apoi şi speculaţii legate de capacitatea bateriei

Apple a promis la evenimentul său de lansare de acum o săptămână ca noile modele iPhone oferă cu 4-5 ore de autonomie mai mult decât predecesorii, ceea ce este enorm. Au apărut apoi şi speculaţii legate de capacitatea bateriei şi se vehicula numărul de 3500 mAh pentru iPhone 11 Pro Max, ceea ce nu sună impresionant în ziua de azi. Ei bine, aflăm că de fapt capacitatea e ceva mai mare.

Capacitate baterie iPhone 11 Pro Max

Ar fi de fapt o combinaţie între mai mulţi factori pentru autonomia sporită: noua generaţie de ecran OLED, un procesor Apple A13 mai eficient la consum, plus optimizarea software. Totuşi 5 ore de baterie în plus este enorm, pe lângă cele 15 ore de playback video promise pe hârtie de iPhone XS Max. Două surse au confirmat şi nouă capacitate a bateriei lui iPhone 11 Pro Max, care ar fi de 3969 mAh.

Capacitate baterie iPhone 11 Pro Max

Într-un document înregistrat de Apple pentru certificarea securităţii bateriei de pe telefon este menţionată capacitatea de 15.04 Wh pentru iPhone 11 Pro Max, faţă de cea de 12.08 Wh de pe iPhone XS Max. La un voltaj tipic de 3.79V asta înseamnă un salt de 24.5%, destul de impresionant. Capacitatea de 3969 mAh a fost dezvăluită de către TENAA, agenţia din China care certifică telefoanele înainte de lansare.

Practic bateria are este cu 25% mai generoasă decât la predecesor la modul real, iar cipsetul şi ecranul aduc şi ele câte 10% extra eficienţă. iPhone-urile în general nu sunt cunoscute pentru un screen on time foarte mare, dar asta s-ar putea schimba în sfârşit odată cu această generaţie.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×