Luna decembrie 2019 a marcat o creștere de 18.7% a vânzărilor de terminale iPhone în China

751 ori
<b>Luna decembrie 2019 a marcat o creștere de 18.7% a vânzărilor de terminale iPhone în China</b>Finalul de an a fost tare bogat pentru Apple și după ce aflam că între Crăciun și Anul Nou s-au cheltuit 1.42 miliarde de dolari în App Store, acum avem și vești despre vânzările iPhone. Informațiile ne sunt aduse

Finalul de an a fost tare bogat pentru Apple și după ce aflam că între Crăciun și Anul Nou s-au cheltuit 1.42 miliarde de dolari în App Store, acum avem și vești despre vânzările iPhone generate pe piața din China în decembrie 2019. Informațiile ne sunt aduse de către un studiu CAICT (Academia chineză de Informație și Comunicare)

Potrivit acestei academii, în luna decembrie vânzările de iPhone-uri din China au cunoscut o creștere de 18.7% comparativ cu cifrele înregistrate în decembrie 2018. S-au vândut astfel 3.18 milioane de iPhone-uri și aflăm că cel mai popular model a fost nimeni altul decât iPhone 11, varianta mai accesibil din trio-ul pe care Apple îl lansa oficial în toamnă.

Acum se vorbește despre posibila lansare a unui model compact iPhone SE 2/iPhone 9 în primăvară, produs ce ar putea contribui la rândul său la creșterea vânzărilor pe plan global. Revenind totuși la studiul CAICT, aflăm de aici că din cele 389 milioane de smartphone-uri livrate în China pe parcursul anului 2019, 13 milioane unități au fost modele cu suport 5G.

Luând în considerare apetitul publicului pentru terminalele 5G aflat în continuă creștere, analiștii sunt de părere că vânzările iPhone vor scădea mult în perioada următoare. Primele telefoane Apple cu 5G vor sosi abia în toamnă, moment în care rivalii vor veni deja cu generația 2.0 de produse cu suport pentru acest nou standard de conectivitate. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×