Xiaomi Mi Band 4 primeşte o actualizare care îi aduce noi watch face-uri

1.838 ori
<b>Xiaomi Mi Band 4 primeşte o actualizare care îi aduce noi watch face-uri</b>Xiaomi Mi Band 4 a primit o actualizare software în această săptămână, care îi aduce noi watch face-uri. Ce aduce nou acest pachet software aflaţi mai jos, împreună cu detalii despre variantele ramificate ale brăţării

Xiaomi Mi Band 4 a primit o actualizare software în această săptămână, care îi aduce noi watch face-uri. Ce aduce nou acest pachet software aflaţi mai jos, împreună cu detalii despre variantele ramificate ale brăţării. Purtabilul a bifat o recenzie de la Mobilissimo.ro cu câteva săptămâni în urmă şi e probabil cea mai dorită brăţara de fitness a momentului. 

Xiaomi Mi Band 4

Se bate cu Honor Band 5 pe piaţă şi se remarcă prin ecranul OLED color luminos şi autonomia generoasă. Trebuie spus că există mai multe variante de Mi Band 4, inclusiv una Mi Smart Band 4, fără NFC şi microfon, vândută în India. Revenind totuşi la actualizarea software, ea aduce nişte watch face-uri custom în plus.

Ce e drept erau cam puţine la debut, după cum am observat şi în recenzie. Pentru a realiza actualizarea trebuie să accesaţi aplicaţia Mi Fit de pe telefon (iOS şi Android) şi să mergeţi la secţiunea Update, având conectată brăţara via Bluetooth la telefon. Aşteptaţi-vă la watch faces inspirate de jocuri video, de personaje de desene animate şi alte elemente de pop culture. Se poate umbla şi la informaţiile afişate în cadrul unui watch face.

Xiaomi Mi Band 4 costă 180 lei acum la Quickmobile.ro şi vine cu senzor de puls, ecran OLED de 0.95 inch şi corp rezistent la apă până la 5 ATM.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×