Startul producției în masă de baterii destinate lui iPhone XR2 a început; Aflăm ce capacitate are acumulatorul

916 ori
<b>Startul producției în masă de baterii destinate lui iPhone XR2 a început; Aflăm ce capacitate are acumulatorul</b>După ce anterior vedeam randări din partea producătorilor de huse pentru iPhone XR2, astăzi aflăm ce baterie va integra Apple la interiorul acestui terminal pe care îl așteptăm la toamnă. Potrivit presei din Coreea de Sud

După ce anterior vedeam randări din partea producătorilor de huse pentruiPhone XR2, astăzi aflăm ce baterie va integra Apple la interiorul acestui terminal pe care îl așteptăm la toamnă. Potrivit presei din Coreea de Sud se pare că noul telefon va avea o baterie de 3110 mAh, creșterea la nivel de capacitate fiind de doar 5% de la unitatea de 2942 mAh pe care o regăsim în prezent pe iPhone-ul XR lansat anul trecut.

Descoperim și faptul că Apple va folosi baterii în formă literei "L" pentru acest device, motivul din spatele deciziei fiind acela de a face producția în masă mai sigură. Apropo de producție, se vehiculează că Apple i-ar fi contractat pe chinezii de la Amperex Technology Limited (LTD) pentru producția de baterii destinate lui iPhone XR2.

Aparent producția în masă a acestor baterii a fost demarată deja. Referitor la creșterea în capacitate a acumulatorului, aceasta este una minoră, ceva ce era de așteptat din partea celor de la Apple. Undeva prin aprilie celebrul analist Ming-Chi Kuo declara că iPhone XR ar avea baterie cuprinsă între 3189 și 3322 mAh.

Ei bine, capacitatea reală este mai mică după cum ne dezvăluie scăparea de astăzi. Din păcate iPhone XR2 nu va beneficia pe atât de mult de Dark Mode-ul din iOS 13 din punct de vedere al eficienței energetice, asta pentru că va folosi în continuare un panou IPS LCD.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×