Windows 10 Mobile build 10149 ajunge pe web, bara de adrese a browserului Edge e mutată în zona inferioară a ecranului

Autor:  | Publicat în:  Windows 1.384 ori
<b>Windows 10 Mobile build 10149 ajunge pe web, bara de adrese a browserului Edge e mutată în zona inferioară a ecranului</b>Windows 10 Mobile build 10136 a fost pus la dispoziţia celor ce fac parte din programul Windows Insiders cu o săptăm&acirc;nă &icirc;n urmă, dar acum aflăm şi detalii despre versiunea build 10149. Un site din Polonia a &icirc;nceput să posteze...

Windows 10 Mobile build 10136 a fost pus la dispoziţia celor ce fac parte din programul Windows Insiders cu o săptămână în urmă, dar acum aflăm şi detalii despre versiunea build 10149. Un site din Polonia a început să posteze capturi din acest release, care dezvăluie câteva schimbări aduse browserului Microsoft Edge.

Se pare că bara de adrese din browserul Microsoft Edge a fost mutată în zona inferioară a ecranului, după cum eram obişnuiţi pe IE Mobile. Edge are acum şi opţiune de afişare a paginilor web în versiunea Mobile sau Desktop. Alte modificări aduse de build 10149 includ noi shortcut-uri pentru lanternă şi activarea/dezactivarea conexiunii date şi un rând în plus de shortcuturi in Action Center.

Windows 10 Mobile build 10149

Şi ecranul Start a primit ceva modificări, dar mai degrabă de ordin cosmetic. La ultima verificare Windows 10 se lansa pe 29 iulie, dar nu e clar dacă la aceeaşi dată va sosi şi Windows 10 Mobile. Suntem tare curioşi şi dacă un nou Office pentru mobil va fi gata până la acea dată, totodată așteptăm cu nerăbdare lansarea oficială a acestui buid. Mai multe captui de ecran aici.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×