Iată cel mai mic preț pentru LG G2; disponibil prin CEL.ro pentru doar 1.429 lei

2.612 ori
<b>Iată cel mai mic preț pentru LG G2; disponibil prin CEL.ro pentru doar 1.429 lei</b>Dacă ne uităm un pic în trecut, mai precis în 2013, vom remarca faptul că printre device-urile de tip flagship ce au fost foarte populare la acea vreme se numără și LG G2, terminal care încă este la mare căutare și acum. După cum bine...

Dacă ne uităm un pic în trecut, mai precis în 2013, vom remarca faptul că printre device-urile de tip flagship ce au fost foarte populare la acea vreme se numără și LG G2, terminal care încă este la mare căutare și acum. După cum bine știți, LG G2 a fost primul smartphone din gama producătorului sud-coreean ce a introdus butoanele de volum/power pe spate.

Aruncând o privire asupra prețurilor practicate de către retaileri pentru acest smartphone am descoperit faptul că cea mai ieftină soluție este oferită de către cei de la CEL.ro, magazin online ce afișează un preț de 1.429 lei atât pentru varianta albă, cât și pentru versiunea neagră de 16 GB.

LG G2 - PRet Cel.ro

Astfel, pentru suma mai sus menționată ne vom putea bucura de un device de top, printre specificațiile sale regăsindu-se un display Full HD de 5.2 inch, un procesor quad-core Snapdragon 800 de 2.3 GHz, un GPU Adreno 330, 2 GB memorie RAM și o cameră foto de 13 megapixeli. Sunt printre noi posesori sau persoane dornice să achiziționeze un LG G2?

îl puteți cumpăra de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×