Atom Run Review (iPhone 5): un platformer retro futurist cu capcane inteligente (Video)

1.081 ori
<b>Atom Run Review (iPhone 5): un platformer retro futurist cu capcane inteligente (Video)</b>Atom Run este unul dintre cele mai distractive platformere testate de mine în ultima vreme, iar eu am prins acest joc gratuit pe iOS, dar el costă de obicei 3 dolari. Am testat titlul pe iPhone 5, iar acesta este un platformer retro futurist, în care...

Atom Run este unul dintre cele mai distractive platformere testate de mine în ultima vreme, iar eu am prins acest joc gratuit pe iOS, dar el costă de obicei 3 dolari. Am testat titlul pe iPhone 5, iar acesta este un platformer retro futurist, în care controlați un robot într-un mediu steampunk.

Veți putea sări, alerga, merge înainte și înapoi, împinge cutii și vestea bună e că aveți vieți infinite. Acțiunea are loc în 2264 și voi îl controlați pe Elgo, robotul anterior menționat. Atom Run e optimizat pentru ecrane Retina și are un engine de joc 2D, dar o grafică cu elemente 3D. Muzica din fundal sună excelent și a fost compusă de artistul King Q4, specializat pe muzică electronică. Mai avem și alte vești bune: jocul nu include nici reclame și nici în app purchases, ci doar divertisment pur.

Atom Run​

Va trebui să îl feriți pe Elgo de flăcări, fierăstraie, sau roboți puși pe tocat mini roboței. Veți folosi și un soi de vehicule, sub forma unor platforme care rulează pe roți sau pur și simplu cad într-un mod fluid pe o mare de țepi și flăcări. Fiecare stagiu are 4 nivele, iar fiecare nivel are 3 obiective: adunați atomi, molecule și respectați limita de timp. Controlul e foarte simplu, iar Atom Run poate fi comparat cu Mega Man, prin prisma temei sale și a fundalului nivelelor.

Problema acestui titlu e reprezentată de modul în care se realizează salturile duble și de viteză bizară a robotului atunci când sare, făcând temporizările imposibile aproape. îi acordăm lui Atom Run nota 7.8 din 10 și îl descărcați de aici pe Android și aici pe iOS.

Puteți afla prețul lui iPhone 5 aici!

Atom Run Review (iPhone 5)

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×