Iată cerinţele hardware pentru Windows 10 Mobile: minim 512 MB RAM şi 4 GB stocare!

2.343 ori
<b>Iată cerinţele hardware pentru Windows 10 Mobile: minim 512 MB RAM şi 4 GB stocare!</b>Spre deosebire de modelele Android, care au abordat toate formaturile de telefoane imaginabile, handseturile cu Windows Phone au un regim mai strict de cerinţe hardware. Astfel, OEM-urile trebuie să respecte anumite reguli pentru a putea adopta...

Spre deosebire de modelele Android, care au abordat toate formaturile de telefoane imaginabile, handseturile cu Windows Phone au un regim mai strict de cerinţe hardware. Astfel, OEM-urile trebuie să respecte anumite reguli pentru a putea adopta platforma Microsoft. Azi descoperim şi câteva din cerinţele pentru a rula Windows 10 Mobile.

Microsoft a publicat în această săptămână specificaţiile minime pe unul dintre site-urile sale. În mod interesant, ele sunt destul de accesibile şi includ un display cu rezoluţie minimă de 800 x 480 pixeli, cel puţin 512 MB RAM şi 4 GB stocare, plus o cameră VGA. Camera frontală nu este obligatorie, se pare. De asemenea, nu e obligatorie prezenta suportului Bluetooth sau a accelerometrului.

Butoane Back, Home şi Search sunt necesare pe terminalele cu rezoluţie scăzută. Aceste veşti legate de cerinţe înseamnă că şi modele mai vechi Windows Phone vor putea primi actualizarea la Win 10 Mobile, de vreme ce platforma nu e pretenţioasă. Cerinţele accesibile deschid noi oportunităţi pentru partenerii OEM Microsoft să producă terminale cu preţ scăzut şi platforma lor la bord.

Pe noi ne interesează mai degrabă flagshipurile, dar asta e o altă poveste...

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×