Iată cum arată Android 5.0 pe HTC One M8 și noua interfață Sense

1.657 ori
<b>Iată cum arată Android 5.0 pe HTC One M8 și noua interfață Sense</b>Astăzi au apărut noi capturi de ecran cu Android 5.0 rulând pe HTC One M8 și cu noua interfața HTC Sense aplicată peste. Acest UI va fi cel implementat probabil și pe viitorul flagship HTC, fie ca el se va numi HTC M9 sau nu. &nbsp; Telefoanele și...

Astăzi au apărut noi capturi de ecran cu Android 5.0 rulând pe HTC One M8 și cu noua interfața HTC Sense aplicată peste. Acest UI va fi cel implementat probabil și pe viitorul flagship HTC, fie ca el se va numi HTC M9 sau nu.

Telefoanele și tabletele Nexus au primit deja Lollipop, dar și modele ca Moto G și LG G3 au început să aibă parte de actualizare. Galaxy S5 ar trebui să primească Android 5.0 în decembrie, iar flagshipurile HTC din 2014 și 2013 cel târziu în februarie. Dezvoltatorul @LlabTooFeR a postat aceste capturi de ecran pe Twitter între timp, ele prezentând și elegantul mecanism de multitasking care aduce cu taburile din Chrome, dar și notificările în stil cards de culoare alb/gri.

Zona dock a interfatei HTC a rămas la fel, iar fonturile din bara status par acum mai subțiri. Parcă și toggle-urile Quick Settings au schimbat nuanța de culoare cu un verde închis, în vreme ce culorile de bază ale zonei dropdown au rămas gri și alb. BlinkFeed nu e vizibil în aceste imagini, dar șansele sunt mari ca el să fi rămas neschimbat. HTC Sense era deja una dintre interfatele custom arătoase de pe Android, deci nu era nevoie de prea multă schimbare aici.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×