Noi capturi de ecran din Tizen 2.3 prezintă o interfață colorată și proaspătă

601 ori
<b>Noi capturi de ecran din Tizen 2.3 prezintă o interfață colorată și proaspătă</b>Samsung are planuri mari pentru Tizen OS în 2015, după ce platforma a evoluat timid în acest an, fiind prezenta doar pe smartwatchuri. La anul o vom vedea în acțiune pe telefoane noi și pe televizoare, dar până atunci, azi aruncăm o privire...

Samsung are planuri mari pentru Tizen OS în 2015, după ce platforma a evoluat timid în acest an, fiind prezenta doar pe smartwatchuri. La anul o vom vedea în acțiune pe telefoane noi și pe televizoare, dar până atunci, azi aruncăm o privire asupra unor noi capturi din interfața lui Tizen 2.3.

Zilele trecute vedeam cum arată interfața unui telefon Tizen low end, seturi de iconuri și elemente din zona de setări și aplicații a platformei. între timp aflăm că Samsung va lansa încă din acest an un smartphone cu Tizen în India, un model low end cu Tizen 2.3 la bord. Capturile de ecran pe care le vedeți aici au fost publicate de către Tizen Indonezia, iar Samsung pare a fi abordat un UI foarte colorat în acest caz.

Noi capturi de ecran din Tizen 2.3 prezintă o interfață colorată si proaspata

Nuanțele de albastru sunt folosite mult aici, după cum remarcăm în zona de notificări și Quick Settings. Coloritul și designul amintesc de TouchWiz, dar există și destule diferențe petnru a evidenția platforma Tizen. Tizen 2.3 a fost optimizat pentru rezoluții ce pornesc de la 480 x 800 pixeli, iar OS-ul folosește un font special numit TizenSans, pentru un design mai uniform.

Noi capturi de ecran din Tizen 2.3 prezintă o interfață colorată si proaspata

Anumite porțiuni ale acestui UI dau senzația de vechi, precum zona de mesagerie. Tastatura virtuală pare bine spațiata totuși.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×