Iată cum arată iPhone 5S la interior, fiind desfăcut de iFixit

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.388 ori
<b>Iată cum arată iPhone 5S la interior, fiind desfăcut de iFixit</b>Cei de la iFixit sunt cunoscuți pentru faptul că desfac cele mai noi gadgeturi și terminale mobile și le analizează componentele în detaliu. Astăzi e rândul lui iPhone 5S să ajungă pe "masa de operații" și să primească și un scor pentru...

Cei de la iFixit sunt cunoscuți pentru faptul că desfac cele mai noi gadgeturi și terminale mobile și le analizează componentele în detaliu. Astăzi e rândul lui iPhone 5S să ajungă pe "masa de operații" și să primească și un scor pentru "ușurință de reparare".

Handsetul a primit nota 6 din 10 pentru ușurință de reparare, cu mențiunea că au primit bile negre bateria, pentru adezivul sau prea puternic și cablul senzorului de amprente. Acesta din urmă este foarte fragil și poate fi foarte ușor distrus de interacțiunea cu utilizatorul. în plus iPhone 5S folosește șuruburi Pentalobe la exterior, făcând telefonul greu de deschis.

iPhone 5S, iFixit

Partea din sticlă frontală, digitizerul și LCD-ul sunt lipite împreună, ceea ce le face mai greu de reparat. iFixit a descoperit și că sistemul biometric Touch ID este de fapt o serie de mici capacitoare care creează o "imagine" a degetelor utilizatorului. Este implicat și un chip CMOS, iar tehnologia a fost dezvoltată de către compania AuthenTec.

iPhone 5S, iFixit

iFixit își exprima și îngrijorarea cu privire la degradarea acestui senzor de-a lungul timpului. Mai multe detalii aflați aici.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×