Android 4.4 KitKat ar putea debuta În octombrie; Iată detalii!

Autor:  | Publicat în:  Android 1.556 ori
<b>Android 4.4 KitKat ar putea debuta În octombrie; Iată detalii!</b>Google anunță cu câteva săptămâni în urmă numele oficial al noului său release Android și anume KitKat, aka Android 4.4. Din păcate nu am primit și alte detalii în afară de numele acestei versiuni si asocierea cu Nestle, astfel că azi ne...

Google anunță cu câteva săptămâni în urmă numele oficial al noului său release Android și anume KitKat, aka Android 4.4. Din păcate nu am primit și alte detalii în afară de numele acestei versiuni si asocierea cu Nestle, astfel că azi ne bazăm pe scurgeri de informații pentru a afla mai mult.

Ultima oară când circulau zvonuri despre KitKat aflam că OS-ul și LG Nexus 5 ar putea sosi la mijlocul lunii viitoare. Acum, un angajat Nestle pe partea de social media pare a fi făcut o gafă care oferă indicii despre lansarea platformei. Pe pagina germana de Facebook a batoanelor Kit Kat, un utilizator a întrebat când va fi disponibil Android 4.4 KitKat, iar răspunsul oficial a fost "din octombrie".

E posibil ca angajatul să se fi referit la noi batoane de ciocolată, dar ele sunt deja disponibile în magazine. Ne vine greu să credem că un simplu angajat Nestle știe atât de multe despre planurile celui mai mare motor de căutare din lume, dar putem lua această informație ca pe o confirmare. Ar fi interesant să vedem o asociere de produse și batoanele de ciocolată să ne aducă și coduri pentru descărcarea de aplicații.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×