Iată cum arată primul telefon Samsung 5G; Prototip expus la CES 2019

889 ori
<b>Iată cum arată primul telefon Samsung 5G; Prototip expus la CES 2019</b>Înainte de debutul lui CES 2019 auzisem că Samsung va oferi un demo al telefonului său pliabil, dar şi al unui model 5G, evident în culise şi doar pentru parteneri. Azi apare şi o serie de fotografii cu telefonul 5G al sud coreenilor, un prototip

Înainte de debutul lui CES 2019 auzisem că Samsung va oferi un demo al telefonului său pliabil, dar şi al unui model 5G, evident în culise şi doar pentru parteneri. Azi apare şi o serie de fotografii cu telefonul 5G al sud coreenilor, un prototip care a fost expus la CES 2019.

Prototip Samsung 5G

Expus chiar şi pentru public se pare, dar cumva lumea nu l-a luat în seamă. Era închis într-o cutie de sticlă ce e drept, nu putea fi utilizat şi nu vedeam nici prea multe elemente de interfaţă si design. Are o husă care îi ascunde trăsăturile, iar wallpaper-ul cel negru nu ne arată dacă primim sau nu cameră decupată în ecran sau nu.

Prototip Samsung 5G

Dacă dăm ceva zoom şi umblăm la contrast apare un soi de "breton" în colţul dreapta sus, ceva ce probabil nu se regăsi pe varianta finală. Se pare că Samsung şi Verizon au folosit fix acest device pentru un demo la comun, atunci când au prezentat serviciile viitoare 5G de la Verizon în decembrie la un eveniment Qualcomm.

Prototip Samsung 5G

Cei care au fost la CES afirmă că handsetul era funcțional şi că vine cu buton Bixby în stânga. Nu ar trebui să ne grăbim totuşi, pentru că nu putem avea telefoane 5G până să avem şi reţele 5G funcţionale. Cred că de abia în partea a doua a anului vom începe să vedem aşa ceva în magazine. Posibil ca acesta să fie prototipul lui Samsung Galaxy S10 Beyond X.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×