O protecție de ecran ne face o idee despre cât de subțiri sunt marginlile lui Samsung Galaxy S10 Beyond X

9.969 ori
<b>O protecție de ecran ne face o idee despre cât de subțiri sunt marginlile lui Samsung Galaxy S10 Beyond X</b>Samsung Galaxy S10 se conturează tot mai mult că un telefon cu ecran edge to edge, după multe scăpări de randări, concepte, panouri și schițe. Cel mai nou leak are de-a face cu o protecție pentru ecranul lui Galaxy S10, pe care o vedeți mai jos.

Samsung Galaxy S10 se conturează tot mai mult că un telefon cu ecran edge to edge, după multe scăpări de randări, concepte, panouri și schițe. Cel mai nou leak are de-a face cu o protecție pentru ecranul lui Galaxy S10 Beyond X, pe care o vedeți mai jos. Analizăm cu atenție imaginea.

Galaxy S9 a fost un Galaxy S8 cu muchii mai înguste practic. Galaxy S10 trebuie să schimbe paradigma, mai ales că este și model aniversar de 10 de serie Galaxy S. Avem de-a face in ultima vreme cu un panou Infinity-O, care are un mic decupaj circular pentru cameră selfie în zonă stânga sus.

O protecție de ecran ne face o idee despre cât de subțiri sunt marginlile lui Samsung Galaxy S10 Beyond X

In realitate mi se pare că protecția nu prezintă vreun decupaj. Ce e drept poate miza pe transparența pentru a face fotografiile direct prin protecție. Sursă acestei fotografii este Ice Universe , care a postat împreună cu imaginea doar cuvântul "Beyond". Acel model este cel ultra-high-end de Galaxy S10, cu până la 12 GB RAM, 1 TB stocare, 4 camere in spate și 5G. Are si cititor e amprente in ecran.

Odată cu această protecție dispar și grijile că vom avea o bărbie inestetică în zonă de jos. Pare un panou destul de mare și ne amintim că Galaxy S10 Beyond ar avea cam 6.7 inch, conform zvonurilor. Ca de obicei vor urmă și randări ale lui Ben Geskin bazate pe acest leak. Sa vedem acum si spatele cu cele 4 camere zic. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×