Atunci când ecranul tău ajunge un meme; Fundalurile cu "ochi" au tot mai mult succes pe Galaxy S10

4.199 ori
<b>Atunci când ecranul tău ajunge un meme; Fundalurile cu "ochi" au tot mai mult succes pe Galaxy S10</b>Samsung a găsit o sursă neaşteptată de popularitate pentru cel mai nou flagship al său, Galaxy S10. Se pare că lumea a început să creeze fundaluri de ecran care integrează orificiile pentru camerele selfie in mod amuzant

Samsung Galaxy S10+ este testat în prin intermediul programului Orange Smartphone Tester.

Samsung a găsit o sursă neaşteptată de popularitate pentru cel mai nou flagship al său, Galaxy S10. Se pare că lumea a început să creeze fundaluri de ecran care integrează orificiile pentru camerele selfie in mod amuzant.

Atunci când ecranul tău ajunge un meme; Fundalurile cu "ochi" au tot mai mult succes pe Galaxy S10

Există deja un thread generos pe Reddit şi o sumedenie de postări pe grupul de Facebook Mobilissimo.ro în care decupajele camerelor selfie de pe S10, S10e sau S10+ devin ochi de minioni, o bandă neagră peste ochii unui politician de la noi şi altele similare.

Atunci când ecranul tău ajunge un meme; Fundalurile cu "ochi" au tot mai mult succes pe Galaxy S10

Totul a pornit de la acel wallpaper cu camera duală de iPhone pusă fix peste camera duală frontală de pe Galaxy S10+. Acum lumea nu se poate opri din a crea meta meme de acest tip, cu Bender din Futurama, Wall-E, Minioni şi personaje din Monsters Inc, ai căror ochi devin camerele.

Una dintre cele mai haioase îl are pe dictatorul nord coreean privind printr-un binoclu fix în dreptul camerelor. Au aparut și unele cu Darth Vader chiar. Vă provocăm să ne arătaţi propriile creaţii în comentariile de la acest articol sau pe grupul de Facebook Mobilissimo.ro cu hashtagul #S10wallpaper.

PS: Contul lui @MattB e o sursă genială pentru asemenea imagini de fundal.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×