Iată cum arată un nou telefon Microsoft Lumia low end: RM-1090 apare În imagini oficiale

2.174 ori
<b>Iată cum arată un nou telefon Microsoft Lumia low end: RM-1090 apare În imagini oficiale</b>Unul dintre primele terminale Microsoft Lumia, care renunță complet la brandul Nokia și-a făcut apariția pe web, prin intermediul unei autorități de certificare. E vorba despre un handset care poartă numele de cod RM-1090 și poate fi admirat în...

Unul dintre primele terminale Microsoft Lumia, care renunță complet la brandul Nokia și-a făcut apariția pe web, prin intermediul unei autorități de certificare. E vorba despre un handset care poartă numele de cod RM-1090 și poate fi admirat în imagini oficiale mai jos.

Avem de-a face cu un model Lumia low end, care va sosi pe piața chineză, judecând după inscripțiile de pe fotografiile de la autoritățile asiatice. RM-1090 păstrează designul tipic Lumia și cumva mă duce cu gândul la Lumia 1320, mai degrabă decât la Lumia 530, cum afirma sursa imaginilor. Remarcați și că noul venit nu are buton fizic asociat camerei, dar și că include o cameră frontală. Speram să primim 1 GB RAM la bord, probabil vom avea și o cameră bună în spate și carcasa ar putea fi înlăturabila și înlocuibila.

Microsoft Lumia RM-1090

Tradițional Nokia avea organizat un eveniment Nokia World în fiecare an în octombrie, unde anunța multiple telefoane și accesorii, dar având în vedere trecerea secțiunii Devices la Microsoft s-au schimbat și evenimentele firmei. Totuși, e imposibil ca 2014 să se termine fără să mai vedem măcar 2-3 telefoane Lumia noi, pentru a inaugura seria Microsoft Lumia după rebranding.

Iată cum arată un nou telefon Microsoft Lumia low end: RM-1090 apare În imagini oficiale

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×