Iată cum puteți înregistra apelurile dacă aveți un smartphone Huawei sau Honor ce rulează EMUI 9.0

5.141 ori
<b>Iată cum puteți înregistra apelurile dacă aveți un smartphone Huawei sau Honor ce rulează EMUI 9.0</b>Cu toate că cei de la Huawei au inclus recent odată cu EMUI 9.1 funcția de înregistrare a apelurilor, aceasta nu este din păcate disponibilă pe release-urile anterioare - cel puțin nu la nivel oficial. Vestea bună este că există

Cu toate că cei de la Huawei au inclus recent odată cu EMUI 9.1 funcția de înregistrare a apelurilor, aceasta nu este din păcate disponibilă pe release-urile anterioare - cel puțin nu la nivel oficial. Vestea bună este că există o modalitate prin care puteți beneficia de această facilitate prin simpla instalare a unui fișier .apk destinat telefoanelor Huawei și Honor ce rulează Android Pie cu EMUI 9.0 aplicat peste.

Huawei

Aveți link-urile pentru descărcarea apk-ului la final de articol și aflați că imediat după instalare va trebui să dați un restart telefonului. La pornire veți remarca prezența butonului de înregistrare apeluri în ecranul de apelare, buton ce poate fi apăsat pentru păstrarea conversației în cadrul aplicației Voice Recorder.

Potrivit celor care au descoperi acest tweak, nu este nevoie de root sau bootloader deblocat pentru a activa funcția, singurul lucru necesar fiind prezența lui Android Pie + EMUI 9.0 la bord. Puteți descărca apk-ul de mai jos și așteptăm să ne confirmați dacă funcționează!

Link-uri descărcare:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×