Samsung Galaxy Note 10 ar urma să aibă un design mai curbat decât predecesorii

1.369 ori
<b>Samsung Galaxy Note 10 ar urma să aibă un design mai curbat decât predecesorii</b>Galaxy Note 10 este următorul mare smartphone Samsung pe care îl aşteptam în 2019 şi zvonurile despre el au început chiar dinainte de lansarea lui Galaxy S10. Acum descoperim că urmează să aibă un design mai curbat

Galaxy Note 10 este următorul mare smartphone Samsung pe care îl aşteptam în 2019 şi zvonurile despre el au început chiar dinainte de lansarea lui Galaxy S10. Acum descoperim că urmează să aibă un design mai curbat decât predecesorii săi. Teoretic nu ar trebui să fie foarte diferit de Note 9 ca format, limbajul de design Samsung fiind în mare acelaşi în ultimii 2-3 ani.

Un tweet de la Ice Universe (zvonac de încredere) afirmă că Note 10 va avea curbe mai pronunţate decât modele din trecut. Mi se pare bizar că sursa îl mentioneza pe Note 7 ca reper. Posibil să vedem un ecran şi mai curbat pe margini decât până acum sau o curbură extinsă până în spate chiar. O astfel de abordare ar putea afecta aderența dacă rama metalică nu este bine gândită.

Ce mai ştim despre Galaxy Note 10? Că ar putea veni fără butoane fizice, cu 4 camere în spate şi cu un stylus care include propria cameră. Ar avea 4 versiuni, inclusiv una 5G, una Pro, una standard şi una în stil Galaxy S10e, adică un pic mai Lite ca dotări. Note 10 Pro/Plus va avea o diagonală de 6.75 inch, conform zvonurilor, iar una dintre versiunile mai mici va avea 6.28 inch.

Debutul ar trebui să aibă loc prin august.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×