Denumirea "HongMeng" este înregistrată de către Huawei în mai multe țări; Nume asociat OS-ului pregătit de chinezi

1.243 ori
<b>Denumirea "HongMeng" este înregistrată de către Huawei în mai multe țări; Nume asociat OS-ului pregătit de chinezi</b>Deși la ultima verificare părea că Huawei ar fi optat pentru denumirea "Ark OS" asociată viitorului său sistem de operare, iată că astăzi la început de săptămână revine în ecuație numele "Hongmeng" destinat OS-ului alternativă

Deși la ultima verificare părea că Huawei ar fi optat pentru denumirea "Ark OS" asociată viitorului său sistem de operare, iată că astăzi la început de săptămână revine în ecuație numele "Hongmeng" destinat OS-ului alternativă la Android-ul Google. Descoperim că cei de la Huawei au înregistrat denumirea de față sub formă de marcă comercială în mai multe țări, printre care și țări europene.

Pe lista acestor țări în care Huawei a înregistrat denumirea mai sus menționată se numără Canada, Mexic, Spania, Coreea de Sud, Australia, Noua Zeelandă, Peru, Turcia, Filipine, dar și alte câteva țări europene. În descrierea aplicației de marcă comercială se specifică faptul că acest nume este destinat unui sistem de operare.

De asemenea, aflăm de aici că OS-ul suportă o mare varietate de platforme, inclusiv laptop-uri, smartphone-uri, tablete, smartwatch-uri, purtabile și produse Internet of Things. Dacă totul merge cum trebuie, OS-ul Huawei ar trebui să debuteze în această toamnă. La ultima verificare aflam totuși că Google le ia partea celor de la Huawei în războiul interdicțiilor, știre despre care v-am vorbit aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×