CUBE iWork 8 Air este o tabletă cu display FHD de 8 inch, 2 GB RAM și procesor Intel; costă doar 383 lei!

982 ori
<b>CUBE iWork 8 Air este o tabletă cu display FHD de 8 inch, 2 GB RAM și procesor Intel; costă doar 383 lei!</b>În această perioadă cei de la EverBuying.net desfășoară o nouă campanie de reduceri destinată tabletelor, printre acestea fiind regăsite și modele cu prețuri foarte accesibile. Un exemplu este CUBE iWork 8 Air - dispozitiv cu display de 8 inch, 2 GB RAM

Cei de la EverBuying.net revin în această perioadă cu noi reduceri destinate tabletelor, modele printre care regăsim atât terminale de top de tip 2 în 1, dar și variante foarte accesibile care în ciuda așteptărilor reușesc să ne ofere dotări interesante la pachet.

Este și cazul lui CUBE iWork 8 Air, o tabletă compactă ce ne oferă un display de 8 inch cu tehnologie IPS și rezoluție Full HD de 1920 x 1200 pixeli.

Cube iWork8 Air

Pachetul său hardware include un procesor quad-core Intel Cherry Trail Z8300 tactat la o frecvență de 1.44 GHz, 2 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare cu posibilitatea de atașare a unui card microSD de până la 128 GB. Avem o cameră foto principală de 2 megapixeli aici, dar și un senzor frontal cu același număr de megapixeli ce vine în ajutorul utilizatorilor ce folosesc servicii de apelare video.

Cube iWork8 Air

Tableta de față beneficiază de conectivitate Wi-Fi, Bluetooth 4.0, de un port microUSB v2.0 prin care se va realiza încărcarea și sincronizarea de date, respectiv de un jack audio de 3.5 mm ce ne va permite atașarea unui headset audio sau de ce nu, a unei boxe portabile.

Avem și un port microHDMI la bord, element de conectivitate ce ne oferă posibilitatea de a distribui conținutul afișat pe tabletă direct pe televizor, desigur printr-un cablu dedicat.

Cube iWork8 Air

Mai întâlnim și o baterie de 3500 mAh aici, dar partea interesantă este reprezentată de către setup-ul dual-boot format din Android 5.1 Lollipop și Windows 10. Asta înseamnă că ne vom putea bucura atât de numeroasele aplicații și jocuri regăsite în Google Play, dar și de funcțiile de productivitate ce vin odată cu sistemul de operare al celor de la Microsoft. Trecerea de la un OS la altul se va realiza prin simpla apăsare a unui buton software.

Cube iWork8 Air

Ca dimensiuni, CUBE iWork8 Air cântărește 314 grame și măsoară 9.8 mm în grosime - cifre destul de rezonabile. În pachetul tabletei vom regăsi pe lângă nelipsitul încărcător și un cablu OTG ce permite atașarea unui stick de memorie. Puteți găsi tableta în oferta EverBuying.net la un preț de doar 94.48 dolari - 383 lei, platformă ce vinde totodată și alte modelele la fel de interesante în această perioadă. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×