Randări cu iPhone 6s ne confirmă creșterea în grosime a device-ului

1.588 ori
<b>Randări cu iPhone 6s ne confirmă creșterea în grosime a device-ului</b>Unul dintre cele mai așteptate device-uri pentru toamna lui 2015, este și iPhone 6s, terminal ce va adopta un procesor de nouă generație, o cameră foto principală de 12 megapixeli cu bliț dual-tone, dar și un senzor frontal de 5 megapixeli. De...

Unul dintre cele mai așteptate device-uri pentru toamna lui 2015, este și iPhone 6s, terminal ce va adopta un procesor de nouă generație, o cameră foto principală de 12 megapixeli cu bliț dual-tone, dar și un senzor frontal de 5 megapixeli. De asemenea, există speranțe și la un upgrade pentru rezoluția ecranului de 4.7 inch.

Pe lângă aceste detalii de ordin tehnic, se pare că iPhone 6s va suferi modificări și la capitolul carcasă. Din păcate nu design-ul este cel schimbat, ci grosimea carcasei, lucru ce pentru prima dată este considerat o îmbunătățire adusă modelului actual. Din câte se poate vedea și în schița de mai sus, grosimea lui iPhone 6s va crește la 7 mm (iPhone 6 - 6.9 mm).

iPhone 6s

Prin adăugarea acestui 0.1 mm în plus, senzorul foto nu va mai ieși în afara carcasei, și poate bateria va fi ceva mai generoasă. Totodată, și iPhone 6s Plus va avea o carcasă mai groasă cu 0.03 mm, creștere pentru care este responsabilă tehnologia Force Touch ce va fi integrată la pachet.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×