Apple iPhone X, un concept superb de iPhone, cu ecran de 4.8 inch, camera de 16 megapixeli (Video)

Autor:  | Publicat în:  Concepte 2.066 ori
<b>Apple iPhone X, un concept superb de iPhone, cu ecran de 4.8 inch, camera de 16 megapixeli (Video)</b>Trebuie să recunosc că a trecut ceva vreme de când am văzut un concept de iPhone, mai ales unul care să arate atât de bine precum acesta. Până acum am fost copleșiți de randari ale lui Galaxy S IV și uneori și ale lui Galaxy Note III. Hai să...

Trebuie să recunosc că a trecut ceva vreme de când am văzut un concept de iPhone, mai ales unul care să arate atât de bine precum acesta. Până acum am fost copleșiți de randari ale lui Galaxy S IV și uneori și ale lui Galaxy Note III. Hai să vedem totuși cum arată Apple iPhone X:

Conceptul a fost realizat de către designerul Bob Freking și implică un ecran Retina de 4.8 inch, o carcasă metalică ușor curbată și porturi ascunse sub un capac din sticlă. Device-ul aduce ușor cu HTC One X și e foarte subțire. Acest handset vine cu încărcare wireless și un buton Home cu design nou, separat de restul fațadei.

iPhone X include și NFC și avem chiar și un preț pentru smartphone: 1199 dolari pentru varianta de 128 de GB. Alte dotări includ un procesor quad core Apple AX, 2 GB RAM, iOS 7.0 și o cameră de 16 megapixeli iSight cu bliț dual LED. Dacă mă întrebați pe mine, acesta e un concept de iPhone 6S, mai degrabă decât de iPhone 5S.

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×