Iată de ce Oppo R5 este un super-telefon În ciuda grosimii sale de doar 4.85 mm

Autor:  | Publicat în:  Oppo 1.536 ori
<b>Iată de ce Oppo R5 este un super-telefon În ciuda grosimii sale de doar 4.85 mm</b>Cu toate că Oppo R5 va fi în curând devansat de către un alt device foarte subțire, și anume Vivo X5Max L (4.75 mm), acesta va fi în continuare prezent în topul celor mai slim telefoane de pe piața cu a sa talie de 4.85 mm. Deși ne așteptam ca...

Cu toate că Oppo R5 va fi în curând devansat de către un alt device foarte subțire, și anume Vivo X5Max L (4.75 mm), acesta va fi în continuare prezent în topul celor mai slim telefoane de pe piața cu a sa talie de 4.85 mm. Deși ne așteptam ca un astfel de terminal ultra-subțire să fie însoțit de specificații slabe, Oppo R5 reușește să aducă un pachet hardware destul de atractiv.

Printre specificațiile acestui model avem un display Full HD AMOLED de 5.2 inch, un procesor quad-core Snapdragon 615 de 1.5 GHz, 2 GB memorie RAM, un GPU Adreno 405, o cameră foto principală Sony IMX214 de 13 megapixeli ce poate filma la rezoluție 4K și o cameră frontală de 5 megapixeli.

Iată de ce Oppo R5 este un super-telefon În ciuda grosimii sale de doar 4.85 mm

Dacă din punct de vedere al puterii de procesare lucrurile stau destul de bine, bateria de doar 2.000 mAh ne poate face să ne schimbăm părerea generală despre terminal, dar nu înainte să aflăm că acest telefon vine în pachet cu un încărcător ce folosește tehnologia de încărcare rapidă VOOC.

Iată de ce Oppo R5 este un super-telefon În ciuda grosimii sale de doar 4.85 mm

De asemenea, o altă problemă ce poate fi întâmpinată cu un astfel de device foarte subțire este încălzirea excesivă datorită înghesuirii componentelor în carcasă, lucru la care și cei de la Oppo s-au gândit și au venit cu o soluție. Aceasta a presupus introducerea unui material liquid metal între chip și carcasă, element ce are rol de absorbție a căldurii.

Iată de ce Oppo R5 este un super-telefon În ciuda grosimii sale de doar 4.85 mm

Ultima, dar nu cea din urmă componentă pe care cei de la Oppo au trebuit să o aleagă pentru dezvoltarea acestui device a fost carcasa, în final fiind ales un aliaj realizat din oțel inoxidabil, astfel încât carcasa să nu se îndoaie la fel de ușor ca și cea a lui iPhone 6 Plus, terminal ce adoptă aluminiul ca material de construcție. Ați alege un astfel de device ultra-subțire?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×